Cautare

2428 de rezultate pentru "constantin corneanu" (7.61 secunde)
Ion Constantin, unul dintre cei mai mari transformeuri din rugby-ul mondial, a incetat din viata, la 61 de ani, in urma unui atac cerebral.
Constantin Popescu avea 72 de ani. Constantin Popescu suferea de mai multe afectiuni cardiace si de reumatism, iar in ultima vreme a suferit foarte tare din cauza condamnarii fiului sau in Dosarul Transferurilor. ... Constantin Popescu a facut mai multe demersuri pentru ca fiul sau sa fie gratiat.
Si-a facut debutul artistic pe scena teatrului de revista Carabus, condus de celebrul actor Constantin TANASE, in 1934. ... Acesta a prezentat-o marelui muzicolog Constantin Brailoiu, intemeietorul Arhivei Internationale de Folclor de la Geneva.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd.
Incurcaturile savuroase pe care le provoaca Lelio prin "arta" minciunii, in incercarea lui de a cuceri inima a doua femei frumoase din Venetia, au fost puse in scena in studiourile Televiziunii Romane si poarta semnatura regizorului Constantin Dicu (premiera tv - 1991).
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
La Muzeul Municipal din Calarasi poate fi vizitata expozitia aniversara Centenar Ionel Constantin, care marcheaza o suta de ani de la nastere si 30 de ani de la disparitia celui care a fost timp de decenii un animator al vietii culturale din orasul de pe malul Borcei.
Constantin Mustata participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Constantin Paun - un film de animatie care aduce in prim plan un moment de istorie sau Calatoriile lui Pin-Pin, regia: ... Constantin Paun; ... Mihai Opris, Constantin Paun Cu (voci):
Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu. ... Agatha Barsescu, Constantin I.
Constantin Valerica, seful formatiei Dumbrava, ne-a spus: ... Constantin Valerica - seful formatiei, Marin Stroe, Constantin Marius, Constantin Lucian (care canta la acordeon si este elev la Liceul de Muzica Stefan Banulescu) si Ion Cocos.
Dan Constantin, socru mare, sambata. ... Dan Constantin, redactor-sef al Jurnalului National, a fost, sambata, socru mare. ... Radu Constantin si aleasa sa, Daniela Vorovenci, s-au casatorit religios sambata la Biserica Kretzulescu din Bucuresti, dupa ce au spus "da" la 29 iunie in fata ofiterului Starii Civile.
Constantin Dumitrache: ... Constantin Dumitrache, reputat specialist endocrinolog, pentru a ma documenta in legatura cu un eveniment medical. ... Este profesorul Constantin Dumitrache, care de 50 de ani, vine zilnic la Institutul ' CI Parhon '.
Sotii Cristina si Constantin Niculescu participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in curtea MTR.
Dumitru Constantin-Dulcan, care semneaza si prefata. ... Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan Cartea lui Dan Farcas este o pledoarie pentru o Noua Stiinta, una a totalitatii, a intregului existent. ... (Dumitru Constantin-Dulcan) * * * Are oare omul, in materialitatea existentei sale, o misiune, conferita eventual de constiinte superioare?
Primele preocupari in domeniul arheologiei subacvatice desfasurate pe litoralul romanesc al Marii Negre au inceput odata cu activitatea de pionerat a comandorului Constantin Scarlat (1935 - 2006), care studiaza si carteaza vestigiile submerse din apele romane.
Colegiul Sfantul Sava (1694-1864) A fost fondat in 1694, la indemnul stolnicului Constantin Cantacuzino, de catre domnitorul Constantin Brancoveanu sub numele de Academia Domneasca de la Sfantul Sava si era dispus initial in cladirile Manastirii Sfantul Sava, astazi Universitatea din Bucuresti.
Constantin Buftea si sotia lui, Lenuta, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
google-analytics.com